top of page

16/09/2017: Jarne Pro Party Day


Jarne Verbruggen will be pro! Don't miss out on his party...

Zaterdag 16/09 wordt een dag om nooit te vergeten. Jarne wordt Pro voor Element en om dit gepast te vieren zijn er zeer veel mensen dag en nacht in de weer geweest. Concrete Dreams, bijgestaan door tientallen vrijwillige handen, zorgden voor een uitbreiding van het park, Element brengt goodies en riders mee, Raion organiseert de contest, Benne en Gnassis zorgen voor de omkadering, good vibes en een knaller van een afterparty.

Zelf zijn we ook heel blij dat we deel mogen en kunnen uitmaken van dit evenement. In ons toekomstige, nieuwe pand vind je de bar waar je terecht kan voor frisse dranken aan een kleine prijs. Alle opbrengst gaat daarbij naar een goed doel dat door Jarne gekozen mag worden. Hieronder vind je een kort overzicht van de timing van de dag en wat je mag verwachten. We gaan er uiteraard van uit dat je afkomt, want dit mag je echt niet missen.

- 15.00u tot 22.00u (doorlopend)

DJ JULESX music set

Skatehouse Cheapo bar

Gourmet Burger Van (meat or veggie)

Raion Contest met Best trick, Death Race, Double Trouble challenge, Bowl Jam

Gratis Orcal & Mondial mototaxi.

- 22.00 tot ???

Pro Dance Party!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page