top of page

Skatehouse wordt permanent!


In samenwerking met de stad Mechelen hebben we een (iets) grotere, permanente locatie gezocht en gevonden! Vanaf dit najaar verhuizen we naar de site van Perron M en vindt Skatehouse onderdak in ‘De Loods’.

Daarmee zullen we naast het prachtige betonnen DIY outdoor park van Mechelen gevestigd zijn en dat brengt niets dan voordelen met zich mee. We zijn gemakkelijker bereikbaar, op vijf minuten pushen van het treinstation Mechelen-Nekkerspoel en grenzend aan de laatste niet betalende parking van Mechelen. Daarnaast zijn er geen buurtbewoners, wat maakt dat geluidsoverlast geen issue meer zal zijn. Feestjes en late night sessions behoren na de verhuis zeker tot de mogelijkheden om de gure wintermaanden op een aangename manier door te komen!

Timing

Zoals de planning er nu uitziet, zouden we verhuizen in september of oktober 2017. Tot de verhuis blijft de pop-up in de Leermarkt 14 geopend en we willen voor dat de dagen te kort en het weer te guur wordt om buiten te skaten operationeel zijn in onze nieuwe locatie. Omdat de werkzaamheden grote investeringen met zich meebrengen zullen we starten met het concept zoals jullie het nu al kennen en appreciëren. Uiteraard is en blijft het onze bedoeling om uit te breiden en meer te bieden aan de skaters. Deze verhuis is een tweede stap, maar zeker geen eindpunt.

In de wintermaanden kunnen we later openhouden omdat we niet langer gebonden zijn aan de winkelopeningsuren. Eens het voorjaar aanbreekt, zullen we vooral een meerwaarde bieden voor de bezoekers aan het outdoor park. Momenteel zijn er daar geen sanitaire voorzieningen en kan je er niets eten of drinken. Daar komt dus verandering in, waarbij we bescheiden zullen beginnen, maar graag inspelen op de vraag. Aarzel dus zeker niet om ons te informeren over je specifieke wensen qua eten en drinken, uiteraard aan democratische prijzen! Voor de ouders hebben we ook gratis lectuur, een gezellig terras en gratis Wifi, naast de sociale controle die onze komst ook met zich meebrengt.

Tenslotte willen we ook het aanbod skatelessen en –initiaties waar we onlangs mee gestart zijn verder uitbouwen en ook skatekampen staan op de to do lijst.

Member party

Uiteraard zijn we MEGA opgetogen over dit nieuws en zonder de overweldigende steun van onze leden had dit nooit gelukt. We zijn jullie enorm dankbaar en daarom willen we ook graag iets terug doen voor jullie steun. Daarom houden we een members party op zaterdag 1 juli. Wat je mag verwachten:

  • Free food & snacks for members all day long!

  • Surprise discounts for members only

  • Session van 18 tot 21u met twee gratis bakken Jupiler

  • Daarna pintjes aan 1 euro

  • 21u: Unpredictable Travellers film op groot scherm.

Nog geen member maar je wil het niet missen? Voor slechts 20 euro word je ter plaatse lid van de Skatehouse familie, geniet je instant van alle voordelen en je investeert meteen in je eigen scene.

Special thanks to: Greet Geypen (Open VLD), Herman Beyens (Jeugddienst Mechelen), den Benne (Jean Jacques distribution), all our members!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page