top of page

Park Rules

 

Skatehouse Members

De Skatehouse Members mogen gratis gebruikmaken van de mini-ramp. De leden van de Hook Up vzw betalen een jaarlijkse bijdrage van 49 euro en krijgen hiervoor onbeperkte toegang tot de mini-ramp tijdens de openingsuren, een verrassingsgeschenk en zijn verzekerd. Daarenboven hebben ze recht op diverse Member Deals, zowel qua eten als op de skateproducten.

 

Occasionele bezoekers

Niet-leden kunnen opteren om te betalen per beurt. Dit kost 5 euro, inclusief een drankje naar keuze. Zij zijn evenwel niet verzekerd en skaten volledig op eigen risico.

 

Gedragscode

- Het is niet toegestaan om eigen drank of eten te consumeren.

- Roken is ten strengste verboden in het hele gebouw.

- De mini-ramp is voorbehouden voor skateboarders (met uitzondering van eventuele specifieke, alternatieve evenementen).

- De mini-ramp is een skateconstructie, geen zitbank. Geen deck bij? Geen probleem, wij lenen je met plezier een testexemplaar.

- Het skateboarden gebeurt volledig op eigen risico. Overschat je eigen niveau niet en draag de nodige bescherming. Skatehouse BVBA is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in of rond de mini-ramp.

- Kinderen jonger dan 16 jaar zijn verplicht om een helm te dragen. Skatehouse BVBA raadt het gebruik van beschermende kledij ten stelligste aan.

- Bij elke vorm van overlast behoudt Skatehouse BVBA zich het recht voor om individuen de toegang te weigeren, of te verzoeken de zaak te verlaten. Dit brengt geen enkel recht op terugbetaling met zich mee. 

bottom of page